Haber

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye İletişim Modeli’ni tanıtan kitap yayınladı

Cumhurbaşkanlığı İrtibat Başkanlığı, kurulduğu günden bu yana yürüttüğü faaliyetlerle oluşturduğu Türkiye İrtibat Modeli’ni yayınladığı kitapla tanıttı.

Türk İletişim Modeli’nin tüm yönleriyle anlatıldığı “Türk İletişim Modeli ile Hakikat Peşinde 5 Yıl” adlı kitapta Türkiye’nin hakikat mücadelesine yer veriliyor. Kurulduğu günden bu yana Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı faaliyetleri, 70’in üzerinde panel, konferans, uluslararası organizasyon ve 20’den fazla basılı yayının yer aldığı kitap, Cumhurbaşkanlığı’nın yurt içi ve yurt dışındaki değerli etkinlikler için bağlantı stratejilerini de aktarıyor. “Kurumsallaşma Sürecinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı”, “Odak: Yüzyılın Felaketi”, “Türkiye’nin Güçlü Sesi: Kamu Diplomasisi Çalışmaları”, “Odak: Türk Yüzyılı”, “Stratejik İletişim Çalışmaları”, “Odak: Karabağ’ın Kurtuluşu” “, “Millet Devlet Arasında Köprü”, “Odak: 15 Temmuz İletişim Süreci”, “Doğru, Hızlı ve Sorumlu Medyanın Yanında: İletişim Başkanlığı”, “Odak: Sınır Ötesi Askeri Harekatların İletişimi” ve “Odak: Sosyal Ağ Haritası” Toplam 11 bölümden oluşan kitap, Cumhurbaşkanlığının bu konulardaki özel temas süreçleri, hizmetleri ve faaliyetlerini inceliyor. Kitabın odak kısımlarında Türkiye’nin karşı karşıya olduğu önemli atılımlar ve zorluklar karşısında İletişim Başkanlığı’nın durumu ve yürüttüğü faaliyetler açıklanarak Türkiye İrtibat Modeli’nin önemi kamuoyunun dikkatine sunulmaktadır.

“Hakikat mücadelesinde yerli ve milli bir duruş ortaya koyuyoruz”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Türkiye’nin İletişim Modeli” kitabının tanıtımını yaptı. Altun yazısında liderlerin küresel siyasette artan etkisinin yanı sıra halkla ilişkiler ve iletişim süreçlerinin doğru yönetilmesinin hayati önem kazandığını belirterek, Türkiye’nin bu süreçlerde yeteneklerini geliştirdiğine ve büyük mesafe kat ettiğine dikkat çekti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ardından oluşturulan Cumhurbaşkanlığı Bağlantısı Başkanlığı’nın, son 20 yılda iletişim alanında yaşanan atılımlara yeni bir boyut kazandırmak amacıyla 24 Temmuz 2018’de kurulduğunu hatırlatan Altun, Kurumun kurulması, Türkiye’nin sesinin dünyaya duyurulması için olduğu kadar devlet ile millet arasında da köprü olmuştur. yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiğini söyledi. Büyük ve güçlü bir Türkiye’nin önündeki en değerli zorluklardan birinin, gerçekleri görmezden gelen “hakikat ötesi çağ” doğası olduğuna işaret eden Altun, “Türkiye’nin bu zorluklar karşısında güçlü kalmasını İletişim Başkanlığı sağlıyor. Bu amaçla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği ‘iletişim seferberliği’ doğrultusunda hareket eden Türkiye, İletişim Modelini uyguluyor. Yüzyıla girerken Türkiye hakikat için mücadele ediyor.”

“Türkiye’nin Yüzyılı iletişimde yaşanacak”

Hakikat mücadelesinin sadece devlet kurumları tarafından değil, toplumsal bilinç düzeyinde yaygınlaşan bir anlayışla ortaya konulmasının esas olduğunu vurgulayan Altun, İrtibat Bürosu’nun halkı değer konusunda bilgilendirecek faaliyetler yürüttüğünü ifade etti. hakikat çabaları, bu ihtiyacı dikkate alarak. Cumhurbaşkanlığının kamu diplomasisi, stratejik bağlantı, halkla ilişkiler ve uluslararası medya alanlarında küresel düzenlemeler, paneller, yarışlar ve basılı yayınlar yaptığını belirten Altun, bu sayede çember içinde bir irtibat duygusu oluşturulmasının hedeflendiğini kaydetti. gerçeğin. Söz konusu kitabı, Cumhurbaşkanlığı’nın 5 yıllık faaliyet tarihini “Türkiye İletişim Modeli” çerçevesinde bütüncül bir şekilde sergilemek amacıyla hazırladıklarını belirten Altun, “İletişim Başkanlığı son beş yılda yoğun bir şekilde hakikati savunmak için çalışmıştır.Bu süreçte Türkiye İletişim Modeli’ni istikrarlı bir şekilde uygulayarak ülkemizi Türkiye Yüzyılına hazırlamak için sağlam bir temel atılmıştır.Bu temel üzerine inşa edilecek politikalar sayesinde Önümüzdeki dönemde iletişimde Türk Yüzyılı yaşanacaktır.” – ANKARA

eskipazar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu